Over Ons

MEQAN

Medio 2021 hebben wij de deuren van ons restaurant geopend. Restaurant Meqan is een sfeervol restaurant in Capelle aan den Ijssel
Mekan betekent letterlijk ‘een plek waar je je thuis voelt’, dit is dan ook waar wij voor staan. Als je tegen een bekende zegt: ‘Ik ga naar mekan’, dan weet diegene meteen waar je het over hebt! Ons restaurant voelt vanaf het moment dat je binnen komt meteen vertrouwd.
 
In ons restaurant kunnen we 140 gasten faciliteren. In de besloten zaal hebben we plek voor 40 gasten. Daarnaast beschikken we over een sfeervol terras.

Restaurant Meqan
Fine dining

Op onze moderne menukaart vind je ruime keuze aan zowel lunch als diner gerechten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De culinaire ervaring bij Restaurant Meqan gaat verder dan alleen de gerechten.
We geven graag aandacht aan de sfeer en de totale beleving van de gast. Dit betekent dat niet alleen de geur en de smaak van onze gerechten belangrijk zijn, maar ook de presentatie hiervan. We hebben aandacht voor detail en streven naar een perfecte uitvoering. Daarnaast zorgen de muziek, de kunst op de muren en de verlichting van ons restaurant voor een unieke beleving. Tel daar onze uitzonderlijke service bij op en je bent gegarandeerd van een onvergetelijke ervaring! 

Heb je iets te vieren?

We hebben een zaal die geschikt is voor 40 gasten. Wil je reserveren voor een groot gezelschap? Het is ook mogelijk om ons restaurant in zijn geheel af te huren. Graag bespreken we samen met jou de vereisten en kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard zorgen wij er voor dat jouw speciale dag helemaal naar wens verloopt! 
Daarnaast ben je bij Restaurant Meqan aan het juiste adres voor catering voor bedrijven en particulieren. Onze chefs bereiden originele en smaakvolle gerechten die aan zowel kleine als grote gezelschappen kunnen worden geserveerd.

Service die wij bieden

• Fine dining 
• (Bedrijfs)catering 
• Zaalverhuur  

Bedrijfscatering

Wil je meer informatie over onze services? Neem dan direct contact met ons op! 

Volg ons

Wil je meer weten over Meqan? Op onze Instagram pagina delen we dagelijks foto’s van behind the scenes, de sfeer in ons restaurant, gerechten van onze menukaart, ervaringen van onze gasten en meer! We kijken er naar uit om je te verwelkomen in ons sfeervolle restaurant!