Contact

Restaurant Meqan is dé plek om samen te komen, van privé tot zakelijke ontmoetingen en voor kleine en grote gezelschappen.  
We hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Ons restaurant is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 
Voor groepen groter dan 10 personen stellen we op basis van jouw voorkeuren een speciaal menu samen.

Hoofdweg 6
2908 LC
Capelle aan den IJssel

Openingstijden

Ma - Don
16:00 - 22:00
Vrij
16:00 - 23:00
Zat
16:00 - 23:00
Zon
16:00 - 22:00

Wil je een tafel bij Restaurant Meqan reserveren en genieten van wat onze modern keuken te bieden heeft?
Dit doe je
gemakkelijk via ons reserveringssysteem. We raden je aan om voor bedrijfslunches, catering, groepen vanaf 
10 personen en speciale gelegenheden contact op te nemen via ons telefoonnummer:
010 3031983.

Het kan voorkomen dat we je reservering niet direct kunnen garanderen. Zodra je een bevestiging van ons hebt gekregen, is je reservering definitief. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen? Wij waarderen het als je dit uiterlijk 4 uur van te voren aan ons doorgeeft, zodat wij de gasten op onze wachtlijst kunnen voorzien van een plek in ons restaurant.

Restaurant

Zaalhuur

Contact formulier

Ben je op zoek naar een ruimte om een speciale gelegenheid te vieren of wil je een bedrijfslunch organiseren? Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden!  
Nadat je contact met ons hebt opgenomen, reageren we binnen 24 uur. We nodigen je graag in ons restaurant uit om de ruimtes te bekijken, je wensen te bespreken en je te informeren over de services die wij bieden. Na afloop van de bespreking sturen we je een prijsopgave per e-mail. 
 
Wil je voor een bedrijf, gezelschap (+ 10 personen) of een speciale gelegenheid reserveren? Of heb je naar aanleiding van de informatie op onze website nog opmerkingen of vragen? Wij beantwoorden deze graag! 
Stuur ons een bericht via het contactformulier. Je kunt ons ook bereiken op ons e-mail adres info@restaurantmeqan.com of telefonisch via 010 3031983.   
 
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Restaurant Meqan

Volg ons

Wil je meer weten over Meqan? Op onze Instagram pagina delen we dagelijks foto’s van behind the scenes, de sfeer in ons restaurant, gerechten van onze menukaart, ervaringen van onze gasten en meer! We kijken er naar uit om je te verwelkomen in ons sfeervolle restaurant!